MILOJE IZJEDNAČIO MUSLINOV REKORD!

Autor:

Sport

07.03.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslao je Vladan Milojević ultraofanzivan sastav na megdan Mladosti i to mu se isplatilo jer je Crvena zvezda lako rešila u svoju korist meč 25. kola Superlige i slavila u Lučanima sa 3:1 (2:0).

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević ruši rekorde sa crveno-belima!

Trener crveno-belih tako je izjednačio rekord po nesavladivosti, koji je između 1999. i 2001. na klupi kluba sa Marakane postavio Slavoljub Muslin. Milojeva Zvezda upisala je jubilarni 51. meč bez poraza i, ako ostane neporažena protiv Zemuna (10. mart), srušiće apsolutni rekord domaćeg šampionata. Aktuelni šampion već u prvom poluvremenu stekao je dva gola prednosti preko Bena (penal) i Pavkova, a Bojović je sa bele tačke propustio da smanji rezultat jer mu je Popović sjajno odbranio šut sa kreča. Mladost je ipak smanjila na 1:2 preko Bojića, ali je sve dileme rešio Marko Marin spektakularnim pogotkom iz slobodnog udarca u 70. minutu.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je igračima obe ekipe.

- Nisam strahovao kad su smanjili, ali nije bilo prijatno. Zadovoljan sam kako smo otvorili utakmicu. Čestitam igračima Mladosti i mojim fudbalerima, bio je ovo jedan težak meč - izjavio je Milojević.

Njegov kolega Neško Milovanović pohvalio je klasu Marka Marina.

- Ušli smo u meč sa tri štopera. Probali smo da zatvorimo Zvezdu sa dva špica. Naivno smo napravili penal. Ne znam da li je bio ofsajd kod drugog gola Zvezde. Imali smo i penal, Bojović je promašio. U nekim momentima smo bili bolji. Marin je klasa iznad ove naše lige ne samo zbog gola, već kako je odigrao čitav meč.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading