Solskjer objavio svoj plan: "Na kraju sezone vraćam se u Molde"

Autor:

Sport

06.03.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer izjavio je da nije siguran da li će ostati na klupi "crvenih đavola" naredne sezone, a povratak u norveški Molde deluje mu kao najrealnija opcija.

Foto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Trener ekipe sa Old Traforda ove sezone beleži sjajne rezultate sa engleskim velikanom u Premijer ligi otkako je stigao na pozajmicu iz Moldea kao zamena za Žozea Murinja. Zabeležio je čak 13 pobeda na 16 utakmica u svim takmičenjima i uz to potpuno promenio stil igre. 

Britanski novinari bili su zainteresovani za ugovor norveškog stručnjaka i da li će naredne sezone sedeti na klupi Mančestera. 

- Nisam baš siguran kako to funkcioniše. U ugovoru stoji da sam menadžer Moldea, ali zapravo to nije klub u kojem trenutno radim. Međutim, postoji plan da se na kraju sezone vratim u Molde - istakao je 46-godišnji trener.

Solskjer je prvi menadžer u istoriji Mančester Junajteda koji je pobedio u prvih šest utakmica u Premijer ligi.

Solskjera i njegov tim večeras očekuje izuzetno težak zadatak, pošto gostuju Pari Sen Žermenu u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona. Prvi meč francuski klub dobio je rezultatom 2:0, a dodatna otežavajuća okolnost za Mančester na ovoj utakmici biće odsustvo Nemanje Matića, Pola Pogbe, Antonija Marsijala, Huana Mate i Andera Erere. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading