Junajted želi kao Ajaks, Porto juri prednost Rome!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

06.03.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugog dana revanš mečeva osmine finala Lige šampiona fudbaleri Pari Sen Žermena čekaju Mančester Junajted sa velikom prednošću od 2:0, dok će Porto pokušati da nadoknadi 1:2 iz Rima protiv Rome na Dragau.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veruju u čudo u Parizu... Fudbaleri Mančester Junajteda

Pred Junajtedom je praktično nemoguća misija nakon poraza na Old Trafordu, jedinom od dolaska menadžera Olea Gunara Solskjera, jer mu je potreban veliki preokret na Parku prinčeva i to praktično bez pola tima zbog povreda, na čijoj listi je i srpski reprezentativac Nemanja Matić, ali i bez suspendovanog Pola Pogbe.

Na drugoj strani trener Tomas Tuhel ne računa na prvu zvezdu Nejmara, takođe zbog povrede, dok je iz istog razloga neizvestan Edinson Kavani, ali i bez njih su Parižani veliki favoriti za prolaz među osam najboljih.


Posebno ako se zna kako su "sveci" nadigrali Junajted na Old Trafordu na krilima Kilijana Mbapea...

Dva gola Nikole Zaniola bila su dovoljna Romi za trijumf na Olimpiku protiv Porta, ali ne i za sigurnost jer su se Portugalci izvukli u finišu preko Adrijana Lopeza.


Upravo taj pogodak daje Portu veliku nadu da može da nadoknadi zaostatak, ali i činjenica da je slavio na sva tri prethodna duela u elitnom takmičenju na svom terenu ove sezone. Istina, protiv slabijih rivala od Rome, Galatasaraja (1:0), Lokomotive iz Moskve (4:1) i Šalkea (4:1).
RepublikaFoto: Tanjug/AP
El Šaravi i Zaniolo

I Porto i Roma, u čijoj startnoj postavi se očekuje kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, napravili su su loše uvertire porazima od ljutih rivala Benfike (2:1), odnosno Lacija (3:0), pa bi prolazom u četvrtfinale jedan tim zacelio rane.

Mečevi na Parku prinčeva i Dragau zakazani su za danas od 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading