Srnić: Idemo po tri boda protiv direktnog konkurenta za plej-of

Autor:

Sport

05.03.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Voždovca nastavljaju svoj pohod na plej of i u 25. kolu Superlige Srbije gostuju Radniku iz Surdulice nakon važne pobede nad ekipom Vojvodine u proteklom kolu.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Dragoljub Srnić i Dragan Aničić

U proteklom kolu Zmajevi su savladali novosađane minimalnim rezultatom, a pobedu je doneo Nikola Mikić golom u 88. minutu utakmice.

Šef stručnog štaba Zmajeva, Dragan Aničić svestan je da je gostovanje u Surdulici uvek neugodno, kao i da Voždovac ulazi u težak raspored utakmica, ali apostrofira da ekipa ne odustaje od plej ofa, „Ekipa Radnika nije prijatna na svom terenu, nećemo imati nimalo lak posao. Imaju izutetno iskusnu ekipu i nije im lako uzeti bodove. Mi imamo svoj cilj i ovoga puta ćemo pokušati da pokažemo više nego na prethodnom gostovanju ekipi Čukaričkog. Nemamo kadrovskih problema, svi smo spremni za ovu utakmicu, i nadam se da ćemo od ovog gostovanja početi da uzimamo bodove i na gostujućim utakmicama.“, optimističan je pred meč Aničić.

RepublikaFoto: Starsport
Dragoljub Srnić u duelu sa fudbalerima Čukaričkog

Dragoljub Srnić, koji je bio asistent za pobednički pogodak u utakmici protiv Vojvodine takođe je napomenuo koliko je nezgodna ekipa Radnika na svom terenu, ali istakao da veruje u svoj tim, „Sve ekipe koje odu u Surdulicu imaju problem, teško je tamo igrati. Naš cilj se zna, idemo da uzmemo tri boda direktnom konkuretu za plej of i nadamo se najboljem mogućem rezultatu. Svi smo spremni, atmosfera u ekipi je sjajna i mislim da ne bi trebalo da imamo problem da pokažemo sve što znamo i na terenu.“, jasan je Srnić

Utakmica između Radnika iz Surdulice i Voždovca igra se u sredu sa početkom u 16 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading