Kreće rasplet u LŠ: Real odrađuje posao, Dortmund veruje u čudo protiv Pevaca!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

05.03.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicama Real Madrid - Ajaks i Borusija Dortmund - Totenhem večeras kreće rasplet za plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Očekuje nas još jedna velika borba... Fudbaleri Reala i Ajaksa

Trostruki uzastopni šampion Evrope čeka Ajaks srpskog fudbalera Dušana Tadića sa dobrim zalogom iz Amsterdama (2:1), ali i bez kapitena i stuba odbrane Serhija Ramosa jer je namerno zaradio žuti karton i tako dobio dva meča suspenzije, umesto jednog.

Najtalentovaniji tim na Starom kontinentu je i u prvom meču pokazao da može da se nosi sa Realom, u dobrom delu meča pokazao i da je bolji, ali je kraljevski klub na iskustvo došao do pobede.


Ajaks će pokušati da dodatno pokvari atmosferu u Realu, koji je u samo tri dana dva puta poražen od najvećeg rivala Barselone i priredi iznenađenje na stadionu "Santijago Bernabeu".

Veliku prednost ima i Totenhem jer je iz Londona preneo 3:0 u Nemačku pred revanš sa Borusijom.

Da bi "žuto-crni zid" video mesto među osam najboljih, Borusija mora da napravi jedan od najvećih preokreta ikada u Ligi šampiona, što je uspelo samo Romi prošle godine protiv Barselone (1:4, 3:0) i Deportivu iz La Korunje protiv Milana 2004. (1:4, 4:0) da nadmaše tri gola zaostatka iz prvog duela.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dortmund se neće tako lako predati


Teška misija je pred "milionerima" da ponove nešto slično kao kada su pre tačno tri godine sa tri razlike nadigrali Totenhem na Vestfalenu, s tim da je tada bilo u Ligi Evrope.

Na ruku im ne ide ni to što je Hari Kejn već tri puta tresao mrežu mrežu Borusije u ranijim susretima...

Utakmice u Madridu i Dortmundu počinju u 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading