"Torcidu" u Zaprešiću čekala govna

Autor:

Sport

04.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored toga što imaju problema da funkcionišu i žive sa Srbima u miru, Hrvati pokazuju da imaju i brojne unutrašnje probleme. Tako su navijači Intera iz Zaprešića (barem se tako pretpostavlja) isplanirali svojevrsni smrdljivi doček za "Torcidu". Naime, stolice na tribini koja je predviđena za navijače Hajduka iz Splita bile su premazane govnima nekoliko sati pred početak utakmice 23. kola Hrvatske nogometne lige (HNL).

Torcida

Nesrećni redari, što se moglo videti na snimcima koji su se brzo raširili po internetu, crevima su morali da speru fekalije sa stolica kako bi stadion oslobodili smrada i doveli tribinu u red. Fudbalerima Hajduka ništa nije smetalo u Zaprešiću, pa su lagano slavili sa 3:1 (2:0) i došli do tri boda, koja ih vraćaju u borbu za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Dva gola za Hajduk postigao je Žairo, jedan Caktaš, dok je počasni gol za domaćina dao Conev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading