(FOTO) Sjajna karikatura: Real raskrinkao Mesija, ali ne i Barselonu

Autor:

Sport

03.03.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je u svega nekoliko dana savladala Real Madrid i to na "Santajago Bernabeu" oba puta. Nema polemike da je Lionel Mesi "žila kucavica" tima iz Katalonije. Ipak, zanimljiva karikatura se može naći na društvenim mrežama, iako je prošlo nekoliko dana od njene objave, za sjajne stvari nikada nije kasno.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Lionel Mesi

Argentinca često nazivaju vanzemaljcem, dok njegovog "najvećeg konkurenta" za laskavo priznanje "najbolji fudbaler jednog doba" Kristijana Ronalda nazivaju najboljim fudbalerom među ljudima.(Ne može da se govori u istoriji ove igre, jer se tu nikada fudbalska javnost neće složiti. Ko je najbolji, koji je kročio na teren).

Po kreativcu karikature, Barselona nema samo jednog vanzemaljca u vidu Mesija. Možda su Solari i Kazemiro uspeli da vežu prvu zvezdu Blaugrane, ali iz prikrajka vreba i "čudovište" u vidu Suareza koji je postigao het-trik čime je obezbedio svojoj ekipi finale Kupa kralja, ali sa sobom nosi i sekiru na kojoj piše Ter Štegen. U ligaškoj utakmici pobedu Barsi doneo je Ivan Rakitić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading