Mitar promašio zicer, Kepa "okajao greh": Čelsi slavio, Fulam nadomak dna tabele

Autor:

Sport

03.03.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 27. kolu Premijer lige gledali smo londonski derbi između Fulama i Čelsija - 1:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Bio je na udaru čitave britanske javnosti, ali je ovog popodneva sačuvao kožu Mauriciu Sariju na "Krejven Kotidžu". Kepa, golman Čelsija, odbranio je zicer našem Mitru i sačuvao sva tri boda svom timu.

Zanimljiv meč viđen je u predgrađu Londona. Gosti su prvi zapucali preko Gonzala Iguaina u 20. minutu, ali je odgovor domaćih usledio svega sedam kasnije. Bivši defanzivac Arsenala Kalum Čembers poravnao je rezultat.

Ipak, čovek koji je prethodnih dana bio glavna tema podsmeha Brazilac Žoržinjo pogodio je u 31. minutu za veliku radost gostujućih navijača. Ispostavilo se da će rezultat iz prvih 45 minuta biti i konačan.

U nastavku meča bolji su bili "kotidžersi", a najbolju priliku imao je srpski centarfor čiji je pokušaj na dva minuta do kraja odličnom paradom skinuo Arizabagala i od tragičara postao heroj Čelsija. Radovali su se domaći u nadoknadi, ali je gol Rajana Sesenjona poništen (opravdano) zbog ofsajda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading