Vazura isprozivao Boaćija: Nadam se da se "Šef" upoznao sa ključevima i mobilnim u Pavlovićevom džepu!

Autor:

Sport

03.03.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti debi na stadionu Rajko Mitić završen je rezultatom 1:1.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

Kao i svaki put kad igraju Zvezda i Partizan i ovog puta bilo je prozivki posle meča.

Prvo su se oglasili čelnici Zvezde, koji su grmeli na sudiju Grujića, a Zvezdan Terzić je poručio crno-belima da prestanu da glume žrtve.

Naravno, na odgovor ljudi iz Partizana nije se dugo čekalo. Generalni direktor srpskog vicešampiona Miloš Vazura prvo se osvrnuo na izjave Ričmonda Boaćija pre meča, kada je rekao da Partizan može da ima 10 Mesija u timu, ali da je njemu svejedno, jer je on šef na terenu.

- Mislim da ih je sve inspirisao Ričmond Boaći. Njegova izjava pre utakmice je, blago rečeno, potcenjivačka. Govorio je da ne poznaje nijednog igrača Partizana, da možemo da stavimo deset Mesija na teren, ali da ne pomaže, jer je on neki veliki šef. E, pa, tog "velikog šefa" je dete od 17 godina - Stahinja Pavlović, stavilo u džep, rekao je za Telegraf Vazura.

Nastavio je Vazura sa prozivkama na račun napadača iz Gane.

- Tamo je negde sa ključevima i mobilnim telefonom, pa se nadam da je sada bar nekoga upoznao. I tek će da upozna tog klinca, tek će mu on pokazati ko je i šta je, samo polako. Ponosni smo na Stahinju i ostale naše mlade igrače, koji uz iskusne očito pravilno stasavaju.

Kai i njegove kolege iz Zvezde, ni Vazura nije bio zadovoljan suđenjem Danila Grujića.

- Bilo je dosta grešaka na obe strane. Crvena zvezda je oštećena za gol, a mi za čist penal u prvom poluvremenu. To nije sve, grešio je i u proceni faulova, iz jedne takve je Zvezda i izjednačila. Nismo zadovoljni suđenjem Grujića, ali to svakako neće promeniti krajnji ishod derbija.

Za kraj Vazura je imao poruku za Zvezdana Terzića.

- Nikada nećemo da ćutimo kada smo oštećeni i kada vidimo da nisu čista posla. A što se pomenute izjave Zvezdana Terzića tiče, mogu da kažem da je pomalo očekivana, jer on već ima diplomu da je i doktor suđenja, zaključio je generalni direktor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading