Mladen Krstajić - Selektor kom je produžen predsednički mandat

Autor:

Sport

02.03.2019

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Krstajić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, dobio je novi mandat na mestu predsednika FK Radnika iz Bijeljine.

RepublikaFoto: Starsport
Mladen Krstajić

Skupština kluba je donela odluku da produži mandat Krstajića, nakon što mu je prvobitni četvorogodišnji mandat nedavno istekao.

Kako prenose mediji u Bosni i Hercegovini, Krstajić je imao jedan uslov za ostanak u Radniku. On je, naime, svoj ostanak u klubu uslovio time da gradska uprava Bijeljine ispuni svoje obećanje i postavi reflektore na Gradskom stadionu i izgradi i stadion sa veštačkom travom. 


Kako se navodi, ukoliko Krstajićevi zahtevi ne budu bili ispunjeni, povući će se i on i ceo Upravni odbor kluba. 

Radnik je u prethodne četiri godine imao dosta uspeha. Osvojio je Kup Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, ali i izborio istorijski plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. 

Selektora krajem marta očekuju dve veoma važne utakmice na klupi Srbije. Prva 20. protiv Nemačke (prijateljska) i onda pet dana kasnije u Lisabonu protiv Portugala u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading