Mobing u Madridu: Opleo po "kraljevićima"...DOBIO OTKAZ

Autor:

Sport

01.03.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener mlađih kategorija Reala Alvaro Benito dobio je otkaz jer je posle duela sa Barselonom javno kritikovao fudbalere prvog tima.

RepublikaFoto: instagram.com/realmadrid
Santjago Bernabeu

Real je na domaćem terenu doživeo katastrofu u polufinalu Kupa kralja i to protiv Barsleone. Čini se da se ceo svet obrušio na kraljevski klub kome je najmanje bilo potrebno da neko iz kluba dodatno potpaljuje vatru. To je uradio trener mlađih kategorija Alvaro Benito.

- Vinisijus je odličan od kada je došao i iznenadio je mnoge sa visokim nivoom na kom igra. On je mlad ali pokreće napad. Ako pričamo o duelu Reala i Barse, od svih 22 fudbalera, on je bio jedan taj koji je bio najspremniji da nešto napravi u napadu. Za mene je problem da ima igrača koji su bili daleko od svog nivoa - rekao je Benito. 

- Govorim o Kazemiru, koji nije spreman da odigra ni minut po mom mišljenju. Što se tiče Tonija Krosa, on odlično organizuje tim ako vetar ide njemu u korist, ali ako nije tako sve se raspada. Ima ih još ovako loših. Prva dva gola nismo morali da primimo, prilikom prvog gola Serhio Ramos je tako mekano išao na loptu koja je morala da bude njegova. Drugi gol je bila velika zbrka i Barselona nije morala ni da izgradi akciju da bi došla do pogotka - poručio je Realov trener koji je zbog ove izjave za medije ostao bez posla. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading