Legendarni napadač poručio Hrvatima: Zvezda je bolja od Dinama, Terza je iskopirao Mamića!

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

01.03.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Zoran Filipović šokirao je Hrvate! Kaže da je direktor crveno-belih Zvezdan Terzić kopirao Zdravka Mamića, te da su sada crveno-beli sada jači od Dinama iz Zagreba

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Filipović

- Crvena zvezda bila je ove sezone u Ligi šampiona, ostavila je solidan utisak, ima vrlo dobru ekipu. To je takođe produkt dobre klupske organizacije, na čijem je čelu predsednik Zvezdan Terzić. On je kopirao Mamićev model upravljanja klubom. Rekao bih da je ekipa Crvene zvezde u ovom trenutku nešto jača od Dinamove, rekao je za "Večernji list" Filipović.

Kaže da je voleo da igra u hrvatskoj prestonici, a jedan duel ova dva tima mu je ostao u posebnom sećanju.

- Uvek mi je bilo zadovoljstvo da igram u Zagrebu. Na "Maksimiru" je uvek bio spektakularan ambijent, Dinamo je uvek bio neugodan domaćin i s njim smo imali velikih teškoća. Posebno pamtim finale Kupa iz 1980. godine, to mi je jedan od najtežih poraza u karijeri. Vodili smo 1:0 protiv Dinama u Beogradu, ja sam postigao pogodak, a onda je u igru "modrih" ušao jedan meni nepoznat igrač (Dumbović, nap. a.) i postigao nam pogodak za 1:1. Izgubili smo taj finale, teško nam je palo, prisetio se Filipović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading