Oleova lista pojačanja ledi krv u žilama!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

01.03.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin Ole Gunar Solsjker izvesno ostaće menadžer Mančester Junajteda na duži period i zato je već upravi kluba dostavio listu potencijalni pojačanja na kome su defanzivci Aron Van-Bisaka iz Kristal Palasa i Kalidu Kulibali iz Napolija, kao i vezni fudbaler Barselone Ivan Rakitić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pravi moćan tim... Ole Gunar Solskjer

Solskjeru je prioritet jačanje krhke odbrane, Van-Bisaka bi bio dugogodišnje rešenje za desni bok i laka meta za transfer, Kulibali bi verovatno morao da postane najplaćeniji defanzivac ikada jer Napoli zahteva 120 miliona evra, a Rakitića bi Barselona pustila na Old Traford posle dolaska Frenkija de Jonga, piše Talksport.

Van-Bisaka je označen kao zamena za vremešne 33-godišnjake Ešlija Janga i Antonija Valensiju, Kulibali kao novi stub centralnog i problematičnog dela odbrane, dok bi Hrvat iz Barselone doneo kreativnost u začetku akcija, što je nedostajalo Junajtedu. 


Junajted je već nudio 100 miliona za senegalskog štopera, Napoli je odbio ponudu tražeći više, ali se veruje da je predstojeće leto pravo vreme za dogovor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading