"Stara dama" blokirana!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

28.02.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Račun Fudbalskog kluba Vojvodina ponovo je u blokadi, ovoga puta zbog duga od 114 miliona dinara!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Vojvodine

 - Mnogo su mi veći problem njihovi sporstki rezultati. Veoma sam nezadovoljan pozicijom Vojvodine na tabeli Superlige. Neverovatno mi je da su deveti na tabeli koliku podršku imaju i od Grada i od Srbijagasa, neverovatno mi je da ne mogu da postižu bolje sportske rezultate. Tu vlada velika razočaranost u klub- rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kada je upitan da li će grad nastaviti da podržava ovaj klub.

- Kod poslovanja uvek se pojave neki menadžerski ugovori, neke provizije. Ja nisam znao šta sve u fudbali postoji, ako mogu tako da vam kažem. Ko tu kako radi, ko ima ekonomska prava na igračima, kako se sve to definisalo, u nekim ranijim periodima, ja to to stvarno nisam znao- kaže Vučević.

 

 

- Siguran sam da ćemo u razgovorima sa poveriocem koji je trenutno izvršio blokadu postići dogovor i da će biti račun deblokiran. Ali, to ne opravdava loše rezulteta kluba i apelujem na sve njih da se probude. Najstariji srpski prvoligaš, uz Crvenu zvezdu i Partizan, najveći klub u Srbiji, mora da igra daleko bolje i ostvaruju bolje razultate. Jer, sve imaju obezbeđeno, što se tiče igračkog kadra, sve imaju obezbeđeno - završio je gradonačelnik Novog Sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading