Aničić jasan: Respekt Vojvodini, ali na našem terenu mi se pitamo!

Autor: Republika

Sport

28.02.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Voždovca u 24. kolu Superlige dočekaće na svom stadionu ekipu Vojvodine. Nakon sjajnog starta i pobede protiv Napretka iz Kruševca, pa zatim i poraza protiv Čukaričkog, Zmajevi su odlučni da se vrate na pravi kolosek.

RepublikaFoto: Promo foto
Trener Voždovca, Dragan Aničić

Na konferenciji za medije koja je održana u Pres sali FK Voždovac prisutima su se obratili Šef stručnog štaba, Dragan Aničić, kao i Lazar Arsić i izneli svoja očekivanja od ove utakmice. 

Dragan Aničić apostrofirao je da je Vojvodina tim koji zaslužuje respekt, ali i napomenuo da Voždovac na svom stadionu uvek stremi ka pobedi, - Vojvodina nije dobro startovala u prve dve utakmice, ali imala je jako teške protivnike. Uprkos svemu, pokazali su da imaju jako dobru ekipu, ali to nas neće sprečiti da stremimo ka našem jedinom cilju, a to je - pobeda -, istakao je Aničić i okrenuo se analizi prethodne dve utakmice svog tima.

 

 

-Mi smo u prva dva kola pokazali dva lica i ono protiv Napretka moramo da pokazujemo što češće. Protiv Čukaričkog imali smo loš dan, kao i sve ekipe što mogu da imaju, ali ostavljamo tu utakmicu iza sebe. Nemamo kadrovskih problema, svi su spremni za utakmicu i na našem terenu imamo samo imperativ pobede, i pokazaćemo svu snagu koju posedujemo. Na našem terenu moramo mi da se pitamo -. završio je trener Voždovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading