Svi zajedno u pozorište: "Ukalupljivanje" oduševilo fudbalere Voždovca!

Autor:

Sport

28.02.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Voždovac u Srbiji je poznat kao klub koji razbija predrasude u svim sferama i dokazuje kako jedan privatan klub može da kvalitetno posluje i održava svoj imidž u svetu evropskog fudbala, a takvi su i fudbaleri ovog beogradskog kluba.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Fudbalski teren zamenili pozorištem... Prvotimci Voždovca

Iako i sami pojedinačno ljubitelji filmske umetnosti i pozorišta, i česti gosti na kulturnim dešavanjim u Beogradu, ovog puta su poželeli da ekipno posete jednu pozorišnu predstavu, a odluka je pala na komad interesantnog zapleta pod nazivom "Ukalupljivanje - tragedija loptanja u Srba" koja je se igrala u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić".

Ukalupljivanje“ je priča o čoveku koji dobija priliku da se vrati u prošlost i pokuša da izmeni budućnost tako što će se suočiti sa greškama koje je učinio u situacijama kada je reprezentacija „naših zemalja“ igrala ključne utakmice na svetskim prvenstvima u fudbalu. Period od 1990. do 2010. godine obrađeni iz drugačijeg ugla.

Napadač Zmajeva Borko Duronjić nakon predstave bio je pun pozitivnih utisaka - Prijatno sam iznenađen predstavom koja je fenomenalna i tematikom koja je obrađena na fenomenalan način i koja je jako bliska svima, ne samo fudbalerima, već i svima koji su ljubitelji fudbala. Drago mi je što je ekipa bila na okupu i što smo zaista proveli kvalitetno vreme zajedno.  Još jednom bih želeo da pohvalim umetnike i glumce koji su radili na prestavi i preporučio bih je svima da pogledaju.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Oduševljeni predstavom... Fudbaleri Voždovca

Jedan od glumaca u predstavi, Marko Mak Pantelić, izrazio je veliko zadovoljstvo što su fudbaleri Voždovca gledali ovu predstavu i istakao da su oni prvi sportski kolektiv koji je organizovano došao na gledanje ove predstave -Fudbaleri Voždovca su prvi koji su došli ekipno da gledaju predstavu i koliko sam ja mogao da vidim, atmosfera u publici bila je pozitivna i izazvali smo mnogo smeha, što nam je mnogo bitno kao glumcima koji prave komediju. Uvek je interesanto igrati predstavu o fudbalu pred samim fudbalerima, jer oni su ipak najviše u materiji i mogu da "osete" priču. Sve u svemu hvala kolektivu FK Voždovac, nadam se da se vidimo u na drugim predstavama!, zadovoljan je Pantelić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading