BARSA GLEDALA JOVIĆA 14 PUTA!

Autor:

Sport

27.02.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikani ništa ne prepuštaju slučaju, a Barselona sigurno spada u sam krem svetskog fudbala. Prvak Španije uveliko radi na skeniranju potencijalnih pojačanja za letnji prelazni rok, a prvi pik je Srbin - Luka Jović (23)! Skauti Katalonaca mladog napadača Ajntrahta gledali su 14 puta!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Pozajmljeni fudbaler Benfike oduševio je učinkom od 21 gola u svim takmičenjima i potvrdio da je sa pravom prva želja tima sa Nou kampa.

Koliko su studiozni i temeljni u Barseloni, najbolje svedoči pisanje Mundo deportiva, odlično upoznatog sa dešavanjima unutar ekipe Ernesta Valverdea (55), da su skauti petorstrukog šampiona Evrope ispratili svaki potez golgetera iz Bijeljine, a uživo ga gledali na 14 utakmica. Barsini emisari bili su i u nedelju na meču Bundeslige u kojem je reprezentativac Srbije golom i sa dve asistencije briljirao u laganom trijumfu Ajntrahta nad domaćim Hanoverom sa 3:0 (0:0). Kako je Luka igrao, nema dileme da su bili više nego zadovoljni onim što su mogli da vide u Donjoj Saksoniji.

Plan je da Jović već od leta najpre bude zamena prvom centarforu Luisu Suarezu (32), koji je ipak u zrelim igračkim godinama, a da kasnije preuzme ulogu startnog napadača. Ozbiljno su za Luku zainteresovani i Real i Čelsi, a s obzirom na to da će Ajntraht po završetku sezone aktivirati otkupnu klauzulu i za samo osam miliona evra od Benfike uzeti Jovića, nema dileme da će Nemci debelo zaraditi na njegovoj preprodaji, možda i celih 40 miliona evra.

Prve slike Lukinog naslednika

Luka Jović i njegova dugogodišnja devojka Anđela Manitašević postali su roditelji u subotu. Atraktivna plavuša je u GAK Narodni front u Beogradu rodila sina, a novopečeni roditelji objavili su na Instagramu fotografiju sina prvenca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading