Siniša sprečio sukob svog igrača i Hrvata

Autor:

Sport

26.02.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je jedva slomio otpor Bolonje u 25. kolu Serie A (1:0), a trener domaćina Siniša Mihajlović imao je mnogo posla, pošto je sprečio sukod svog igrača sa Mariom Mandžukićem.

Siniša Mihajlović

Za vreme utakmice došlo je do tenzija nakon jednog duela Mandžukića i Ibrahime Mbaje. Imali su ozbiljan duel, Mandžukić ga je baš isprovocirao, na sreću, izbegnut je veći incident po završetku utakmice. 

- Ibrahima je bio nervozan i hteo je da sačeka Mandžukića na kraju utakmice. Sprečio sam ga da izazove veći sukob, iz toga ništa dobro ne bi izašlo. Znam Mandžukića, on obožava takve situacije - rekao je Mihajlović. 

Srpski trener je bio zadovoljan kako su njegovi igrači odigrali protiv "stare dame".


- Bili smo izjednačeni s Juventusom na svim nivoma, a u nekim momentima smo igrali i bolje. Pokazali smo sjajan duh, igrali smo dobar fudbal i pokušali da izborimo pozitivan rezultat bez obzira na to ko nam je protivnik - dodao je trener Bolonje koja je 18. na tabeli Serie A,ima 18 bodova i sledi joj žestoka borba za ostanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading