Grizmanov najteži protivnik...Barsa dobro pazarila

Autor:

Sport

26.02.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler madridskog Atletika Antoan Grizman je tokom karijere igrao protiv brojnih igrača koji spadaju među najbolje na svetu, ali nema sumnju u to ko se među izdvaja među njima. Njegov odgovor će mnoge iznenaditi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Grizman je braneći crveno-belu boju, ali i reprezentacije Francuske, za rivale, između ostalih imao i Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

 Međutim, kada je upitan za ime svog najtežeg protivnika, nije izabrao nijednog od njih, već plejmejkera Ajaksa Frenkija de Jonga, koji će na leto preći u Barselonu. Mladi Holanđanin je postigao dogovor sa katalonskim klubom vredan 75 miliona evra za pet godina. 

Francuski fudbaler je prethodno dovođen u vezu sa šampionom Španije, ali se obavezao na vernost Madriđanima, pa ga u budućnosti čekaju novi okršaji sa De Jongom na suprotnoj strani. Njih dvojica su se već sastali tokom grupne faze Lige nacija, u kojoj su reprezentacije Holandije i Francuske ostvarile po jednu pobedu u međusobnim susretima.


U intervjuu za "Oh My Goal", 27-godišnjem Grizmanu je postavljeno pitanje, na koje je odgovorio:

- Rekao bih De Jong jer sam pokušao da izvršim pritisak na njega, ali nijednog trenutka nisam uspeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading