Balak savetuje Čelsi: Kako zadržati sadašnju i buduću okosnicu tima

Autor:

Sport

26.02.2019

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Čelsija Mihael Balak smatra da bi taj klub morao da uradi sve da u svojim redovima zadrži Edena Azara i Kaluma Hadson-Odoija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Čelsi

- Da sam odrastao u klubu kao što je Čelsi, želeo bih da ostanem u njemu i dokažem se u prvom timu. On je jedan od najvećih talenata ne samo u klubu već i u čitavoj Engleskoj, tako da bi njegovim ostankom obe strane bile zadovoljne - rekao je Nemac, a potom dodao:

- Nadam se da će potpisati ugovor i ostati u Čelsiju. On je budućnost kluba. Znam da svi igrači ako ne dobiju minutažu počinju da traže klub u kome bi dobili veću minutažu, što je prirodno. Međutim, ljudi iz uprave bi trebalo da imaju obzira prema njemu i pruže mu šansu jer mislim da je već došao do nivoa da može da igra utakmice Premijer lige konstantno.

Što se tiče Azara Balak smatra da je njegov slučaj drugačiji.

- Njemu je sjajno u Čelsiju. Ipak da bi klub zadržao igrača njegovog kalibra morao bi da se ozbiljnije bori za trofeje. Verujem da ukoliko bi se sledeće sezone "Plavci" borili za titulu da bi Belgijanac ostao. Pored toga ne treba zanemariti činjenicu da je London jedan od najlepših gradova na svetu za život - zaključio je Balak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading