Jedan problem manje: Partizan skinuo veliki teret sa leđa!

Autor:

Sport

26.02.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti za Partizan i njegove navijače.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Stadion Partizana

Crno-beli su konačno posle 9 godina isplatili italijanskog menadžera Serđa Bertija. On je u eri Vladana Đurića bio posrednik u transferu Adema Ljajića u Fiorentinu i od tada su mu crno-beli dužnici.

Đurićevo rukovodstvo godinama je odlagalo uplatu Italijanu, pa je novoj upravi mač konstantno visio nad glavom. Partizan je prvu ratu od 250.000 evra Bertiju isplatio u aprilu prošle godine. Aleksandar Kolarov je onda uskočio u pomoć crno-belima i zamolio Italijana, koji mu je dugogodišnji menadžer, da izađe u susret klubu iz Humske u vidu odlaganja druge rate. Dug je tada bio osiguran bankovnim garancijama u Poštanskoj štedionici.

Krajem minule nedelje Partizan je isplatio i drugih 250.000 evra i skinuo veliki kamen sa svojih leđa. Italijan je pretio da će podneti tužbu FIFA, zbog koje bi crno-beli automatski izgubili šest bodova.

RepublikaFoto: Starsport
Adem Ljajić

Ipak, tu nije kraj Partizanovim finansijskim poteškoćama, srpski vicešampion će morati da vrati još neke dugove kako bi od UEFA dobio zeleno svetlo za učešće u evropskim kupovima naredne sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading