Ma, kakav Modrić: Legenda Junajteda smatra da je Ronaldo zaslužio Zlatnu loptu!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

25.02.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vejn Runi, član američkog DC Junajteda, smatra da je Kristijano Ronaldo zaslužio da dobije "Zlatnu loptu" za najboljeg fudbalera sveta ispred Luke Modrića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Za Runije je on najbolji....Kristijano Ronaldo

Modrić je pobedio u izboru FIFA i UEFA i i magazina Frans fudbal, ali se bivši engleski reprezentativac ne slaže sa takvim odlukama.

- Modrić je fantastičan igrač, ima odličan pas i kontrolu lopte. Nije toliko brz, ali prolazi pored svih čuvara. Ipak, ne mislim da je najbolji fudbaler sveta, ali je zaslužio nagradu? Jeste, imao je sjajnu godinu sa Realom i reprezentacijom Hrvatske. Međutim, ja bih dao glas Ronaldu, rekao je Runi za "DAZN". 


Vezista Real Madrida posle decenije prekinuo je dominaciju Ronalda i Lionela Mesija za "Zlatnu loptu", dok je treći bio Antoan Grizman. 

Modrić i Ronaldo su do letos bili saigrači, a posle trećeg trofeja Lige šampiona u nizu Portugalac je odlučio da predje u Juventus.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading