NEKA ČEKA HUMSKA: Umesto u Partizan, Tošić ide na sever Nemačke?

Autor: mozzartsport.com

Sport

21.08.2017

16:17 >> 16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski ofanzivni vezista jedan od ponuđenih igrača nemačkom Bundesligašu kao potencijalna zamena za povređenog Nikolaja Milera

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tošić možda završi u Bundesligi

Zoran Tošić tokom čitavog leta traži idealnu ponudu za nastavak karijere, a jedna od narednih destinacija u njegovoj karijeri mogao bi da bude nemački Hamburger.

Srpski ofanzivni vezista ponuđen je ovom nemačkom bundesligašu, kao potencijalna zamena za teško povređenog Nikolaja Milera.

Krilu Hamburgera su stradali ligamenti kolena i čeka ga pauza od sedam meseci, pa je treneru Markusu Gisdolu neophodno pojačanje na bočnim pozicijama.

Tošić je jedan od 20 igrča koji su ponuđeni klubu, a među njima je i Sinan Gumuš iz Galatasaraja. Njegova osnovna prednost je to što ima slobodne papire, pa je stoga više nego primamljiv brojnim klubovima.

- Mi smo u dobroj poziciji u ovim trenucima i nismo pod pritiskom - rekao je direktor Hamburgera Jens Tot, koji će morati dobro da proceni situaciju i prelomi na najbolji mogući način.

Tošić je ovog leta napustio CSKA iz Moskve nakon čak sedam godina u redovima Armejaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading