Lalatović poručio svima: Radnički je posle šampiona Zvezde ubedljivo najbolji tim u Srbiji!

Autor:

Sport

25.02.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog iz Niša igraju neverovatnu sezonu. Klub sa Čaira je drugi na tabeli Superlige Srbije i trenutno je jedini tim koji ima kakav takav priključak za Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Ekipa Nenada Lalatovića je u subotu upisala šesti uzastopni trijumf, a to je bio ujedno i 21. meč u nizu bez poraza.

Radnički je savladao Vojvodinu u Novom Sadu sa 1:0, a trener niškog velikana Nenad Lalatović još jednom je zatalasao srpsku fudbalsku javnost.

- Pokazali smo ko je gde i koliko vredi u srpskom fudbalu. Sada nema dileme i niko neće moći da ospori da je Radnički, posle šampiona Crvene zvezde, ubedljivo najbolji u zemlji. To nisu prazne priče, to potvrđuju naše igre i rezultati, rekao je Lalatović za Žurnal.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog iz Niša igraju sezonu iz snova

Nišlije su trenutno drugoplasirane sa devet bodova manje od prvoplasirane Zvezde i šest bodova više od trećeplasiranog Partizana. 

- Sportska javnost nas je videla na delu i uverila se u naš kvalitet i odličnu organizaciju. Znam da će i dalje biti mnogih koji će nas kritikovati, kojima neće biti po volji naši uspesi, spremnih da obezvrede i negiraju naše vrednosti. Poručujem im da samo pogledaju tabelu i sve će moći da vide: Radnički je u samom vrhu, odmah iza Crvene zvezde. Videće i gde su svi ostali, kao i uvek bez dlake na jeziku govorio je Lalatović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading