Sari je PO*IZDEO: Kada smo mislili da smo sve videli u fudbalu...SITI ODBRANIO KUP

Autor:

Sport

24.02.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kepa Arizabalaga nije hteo da napusti teren kako bi ga zamenio specijalista za penale, Pablo Kavalero.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kepa Arizabalaga

Iskusni Argentinac se spremio da uđe, ali je Bask odbio da napusti teren. Trajalo je ubeđivanje, Sari i Zola su poludeli, na kraju sudija Mos je bio nemoćan.

Odbranio je golman Čelsija jedan penal, ali nije bilo dovoljno da se osvoji trofej.

Malo fudbala na Vembliju u finalu, a potom penal lutrija posle 120 minuta i rezultata - 0:0.

Loše je počelo za Čelsi, Žorginjo je šutirao slabo, Ederson odbranio, onda su sledeća dva izvođača, Gundogan i Aspilikueta bili precizni.

Kun je uz dosta muke uspeo da savlada Kepu. Emerson je pogodio savladao zemljaka Edersona, a onda je Kepa odbranio penal Saneu, 2:2 posle treće serije.


David Luiz nije imao sreće, pogodio je stativu, Bernardo Silva ne greši, Mančester Siti na korak od trofeja. Azar je imao hrabrosti da pogodi Panejku, ali je odluku u svojim rukama imao Sterling od prečke se lopta odbila u gol. Siti je odbranio trofej, šesti u Liga kupu ukupno, šta će Kepi reći Sari u svlačionici možemo da zamislimo, ako bude stigao, možda je ovo kraj za Italijana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading