Minimalni poraz Mihajlovića: U Italiji neraspoloženi za golove

Autor:

Sport

24.02.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimalne pobede Juventusa i Sampdorije, uz dva remija, epilog su popodnevnih utakmica u Seriji A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sniša Mihajlović

U prvoj utakmici dana Sampdorija je prekinula niz od tri uzastopna poraza i slavila pobedu protiv Kaljarija.

Tim sa Sardinije srušio je, a ko bi drugi, Fabio Kvaljarela koji je realizovao penal u 66. minutu. Prethodno je Pelegrini srušio Muru, a veteran tima iz Đenove je sa bele tačke postigao svoj 17. gol u sezoni, i dodatno se približio Pjonteku i Kristijanu Ronaldu na listi strelaca.

Juventus se dosta mučio u Bolonji. Tim našeg trenera Siniše MIhajlovića imao je dve prve prilike, a obe je propustio Nikola Sansone. Prilike za goste imali su Ronaldo i Bernardeski. Gol za nastavak uspeha u Seriji A, za Torineze postigao je Paolo Dibala u 67. minutu, desetak minuta pošto je sa klupe ušao u igru. Kod gola je pogrešio Helander, njegova loša intervencija pomogla je Argentincu da smireno smesti loptu iza leđa Skorupskog. Mogla je Bolonja do boda u sudijskoj nadokandi, ali se Sansoneov udarac, uz pomoć stative, zaustavio Perin.

U Veroni nije bilo pobednika, ali ni golova. Kjevo je imao nešto više od igre, ali mu to nije pomoglo da dođe do važnog trijumfa protiv Đenove, pa su mu šanse da ostane u eliti sve manje. Za goste je svih 90 minuta igrao Ivan Radovanović, koji je do skoro nosio dres Kjeva, a Darko Lazović je u igru ušao u 57. minutu.

Niko nije pobedio ni u duelu Sasuola i SPAL-a, samo su gledaoci videli dva gola. Domaćin je poveo preko Peluza u finišu prvog poluvremana, ali je u nastavku Petanja poravnao sa bele tačke. Za domaće je do 62. minuta igrao Filip Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading