Nova glavobolja za Mirkovića: Veliki problem za Partizan pred večiti derbi!

Autor:

Sport

24.02.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana upisali su dve ubedljive pobede na startu prolećnog dela sezone i tako napravili dobru uvertiru pred večiti derbi na Marakani. Ipak, Bata Mirković muku muči sa povređenim igračima, pa je pitanje u kakvom će sastavu crno-beli izaći na teren protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

Posle Svetozara Markovića, Danila Pantića, Đorđa Ivanovića i Muse Ndžaija, pojavio se novi veliki problem za crno-bele.

Zoran Tošić propustio je sinoćni meč protiv Proletera, a Mirković je novinarima otkrio da je Bambi utakmicu gledao iz lože istočne tribine Partizanovog stadiona zbog zdravstvenih problema.

Ipak, Telegraf danas prenosi da Tošić ima problema sa povredom unutrašnjeg dela butnog mišića i da je to pravi razlog njegovog neigranja na utakmici protiv Novosađana.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

Bambi će do srede raditi u posebnom programu, posle čega će se vratiti punom trenažnom procesu. U Humskoj se nadaju da će biti spreman za derbi, ali će konačna odluka biti doneta dan pred utakmicu sa Zvezdom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading