IZGUBLJENI U PONOSU: Da li je Milivojević tražio mnogo da bi se vratio u reprezentaciju?

Autor:

Sport

23.02.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska Srbija je bila na nogama, čekao se veliki povratak Luke Milivojevića u nacionalni tim, ali... Jasno je da dok je selektor Mladen Krstajić od toga neće biti ništa.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Milivojević

Sastanak u Londonu nije bio plodonosan. Krstajić je zajedno sa funkcionerima Fudbalskog saveza Srbije Darkom Kovačevićem i Markom Pantelićem bio na razgovoru sa vezistom Kristal Palasa ali do dogovora nije došlo.

Kako prenose mediji, Milivojević je imao samo jedan uslov. On je tražio izvinjenje od selektor Krstajića. Luku je pogodila izjava bivšeg pomoćnog trenera reprezentacije Milan Obradovića da je "pravio menadžerske klanove". Kasnije je selektor podržao izjavu svog tadašnjeg saradnika.

- Hoću da igram za Srbiju ako mi se, selektore, izvinite za laži koje je vaš pomoćnik Milan Obradović izneo o meni, a kasnije ste vi rekli da je on govorio istinu - glasilo je obraćanje Milivojevića Krstajiću.

Na kraju "orlovi" bez važnog igrača kreću u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Milivojević je rekao svoje...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading