A od prve plate... Sjajan potez mladog Portugalca!

Autor: Mondo, Republika

Sport

22.02.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško detinjstvo i život u siromaštvu su odlika detinjstva mnogih fudbalera. Ogroman novac često ume da pomuti mozak mladim sportistima, ali neki od njih ipak ostanu na zemlji a jedan takav je i Diogo Dalot, fudbaler Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančestera

Pokazao je Portugalac da nije zaboravio odakle je potekao, pa je tako odlučio da od prve plate kupi autobus za klub u kojem je ponikao - omaleni Fintas iz Brage.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cold day ☔️❄️

A post shared by Diogo Dalot (@diogodalot) on Nov 24, 2016 at 1:11pm PST

 

- Razgovarali smo preko Skajpa dok se vozio u autobusu Mančester junajteda na utakmicu. Rekao nam je da izađemo napolje, a tamo nas je čekao autobus. Bili smo u šoku! Sve je organizovao u tajnosti, odvojivši deo svoje prve plate u Engleskoj za ovo iznenađenje - ispričao je funkcioner Fintasa, Luis Travašos za portugalsku "A Bolu".

Diogo Dalot u Junajtedu nedeljno zarađuje oko 57.000 evra pa ovo verovatno neće predstavljati veliki trošak fudbaleru.

Mladi desni bek je stigao u redove "Crvenih đavola" na leto iz Porta ali je zbog problema sa povredama propustio veliki broj mečeva, ipak u klubu ozbiljno računaju na njega u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading