Miloje prati Ligu Evrope: Voleo bih da ponovo "slučajno" izbacimo Krasnodar i Salcburg!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

22.02.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričajući o narednom meču u okviru 23. kola Superlige, trener Zvezde se osvrnuo i na rezultate bivših rivala crveno belih u Evropi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević

- Krasnodar i Salcburg smo "slučajno" izabacili... Drago mi je da nastavljaju svoje borbe i voleo bih da se ponovo susretnemo, pa da ih ponovo "slučajno" izbacimo. Šalu na stranu, to i nama daje na vrednosti, to su jako dobre i kvalitetne ekipe, kao što su bili i naši protivnici u Ligi šampiona. Mi guramo našu priču - počeo je Miloje priču o ekipama koje je njegov tim eliminisao iz evropskih takmičenja.

Navodi i da su te utakmice bile prekretnica za njegov tim.

- Te utakmice sa Krasnodarom i Salcburgom su bile možda i naša prekretnica, da budemo bolji i mogli smo mnogo da naučimo iz tih duela. To su velike ekipe, pogotovo Salcburg, želim im da doguraju i do finala i da osvoje Ligu Evrope, zašto da ne - zaključio je Milojević.

Vladan Milojević je za sada veoma uspešan u evropskim takmičenjima i u obe godine u kojima je vodio Zvezdu uspeo je da se plasira u grupnu fazu nekog od tih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading