Ole Gunar uporedio trku u Premijer ligi sa konjima: Nismo autsajderi

Autor:

Sport

22.02.2019

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solšer izjavio je pred derbi sa Liverpulom, u 27. kolu Premijer lige, da će pobednika odlučiti detalji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solsker

Junajted se nalazi u sjajnoj formi od dolaska Norvežanina, upisao je 11 pobeda na 13 mečeva, a jedini poraz doživeo je od Pari Sen Žermena u osmini finala Ligi šampiona (2:0).

- Moramo mnogo bolje nego protiv Parižana. Neophodno je da izvučemo pouke iz tog meča i ostanemo fokusirani. Čeka nas velika utakmica, veliki protivnik, i odlučiće detalji. Ali, mi više nismo autsajderi. Ljudi nas konačno poštuju i znaju kako igramo - poručio je Solšer.

Đavoli su četvrti na tabeli PL sa 51 bodom, jednim više od petoplasiranog Arsenala i šestoplasiranog Čelsija.

- Neću gledati šta oni rade. Zanima me samo moj tim. Do kraja sezone vodiće se velika borba. Tri konja za prvo mesto i tri konja za četvrto. Mislim da mi idemo u pravom smeru.

Solšer je imao problema sa povredama igrača. Odsutni prethodnih dana bili su Antoni Marsijal i Džesi Lingard.

- Džesi je sad u redu, a nadam se da će i Antoni biti. Možda obojica budu u timu, a možda i ekipa bude identična kao protiv Čelsija. Imamo širok kadar i svako je spreman da uskoči u 11 - zaključio je Norvežanin.

Duel Junajted - Liverpul igra se u nedelju do 15.05 časova na Old Trafordu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading