Mirković nije zaboravio muku protiv Proletera: Poziva na OPREZ

Autor:

Sport

22.02.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da sa velikom dozom opreza čeka meč protiv Proletera, ekipe koje je nezgodna na gostovanjima.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Mirković

- Pred nama je utakmica sa Proleterom koja je poznata kao čvrsta i neugodna ekipa. Ako se pogleda statistika možemo da kažemo da bolje igraju na gostovanjima, odnosno da su višu bodova uzeli u prvenstvu kao gosti, nego kao domaćini. I u toj prvoj utakmici u Novom Sadu smo se silno namučili. Nisam siguran da smo u tom momentu i zaslužili tu pobedu, tako da sve te stvari pozivaju na oprez - rekao je Mirković za klupski sajt.

Mirković je pohvalio napadačku četvorku Proletera Čovića, Čolovića, Vujakliju i Krasića, od kojih preti najveća opasnost.

Govoreći o povredi štopera Svetozara Markovića, za koga postoje najave da je završio sezonu, trener crno-belih ističe da se još uvek čekaju definitivni rezultati nalaza.


- Na osnovu rezultata medicinski sektor će se dogovoriti šta je najbolje da se uradi po tom pitanju. Sveta je veoma bitan za našu obranu i igru, ali kako u životu, tako i u fudbalu, vodimo se onim da koga nema bez njega se mora - zaključio je on.

Utakmica 23. kola Partizan - Proleter igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj, uz slobodan ulaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading