Čelsi produžio "život" Sariju, Krasnodar šokirao Leverkuzen!

Autor:

Sport

21.02.2019

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati su svi učesnici osmine finala Lige Evrope. Čelsi se oporavio od loših rezultata i produžio "život" Maurisiju Sariju pobednom nad Malmeom 3:0. Viđeno je nekoliko manjih iznenađenja, a najveće u Nemačkoj, pošto je Krasnodar šokirao Leverkuzen 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čelsi u osmini finala LE

Čelsi je poveo od 55. minuta, strelac je Žiru. Odlična kontra Čelsija, Kante je osvojio duel na sredini terena, odlično uposlio Vilijana na levoj strani, a Brazilac pronašao Francuza Žirua koji je dotrčao u peterac rivala i bez problema zatresao mrežu Malmea.

"Plavci" su povećali vođstvo od 74. minuta. Strelac je Ros Barkli iz slobodnog udarca. Sjajan gol fudbalera Čelsija iz slobodnog udarca sa ivice šesnaesterca, golman gostiju samo je pogledom ispratio udarac.

Strelac je Ros Barkli iz slobodnog udarca. Sjajan gol fudbalera Čelsija iz slobodnog udarca sa ivice šesnaesterca. Prebacio je Barkli "živi zid", a golman gostiju samo je pogledom ispratio udarac.

Nisu se tu zaustavili "plavci", Hadson-Odoi donosi 3:0 Čelsiju u 84. minutu. Rutinska završnica desnog krila Čelsija, prvo se odlično otvorio na desnoj strani, primio loptu i potom niskim udarcem u ugao postigao gol.

Fudbaleri Bajer Leverkuzena su igrali revanš meč protiv ruskog Krasnodara, posle 0:0 na gostovanju, i svi su očekivali pobedu nemačkog tima.

Ipak, Krasnodar je poveo u 84. minutu preko Sulejmanova, a Lever je uzvratio tri minuta kasnije preko Aranguisa. Gol Čileanca nije bio dovoljan za domaćina, koji je ispao zbog gola u gostima Rusa.

Inter je opravdao uloge favorita i eliminisao Rapid iz Beča rezultatom 4:0.

Ostali rezultati: 

Benfika - Galatasaraj 0:0

Betis - Ren 1:3

Dinamo Kijev - Olimpijakos 1:0

Genk - Slavija Prag 1:4

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading