PAO JOŠ JEDAN POTPIS NA MARAKANI: Zvezda produžila saradnju sa svojim najvernijim vojnikom!

Autor:

Sport

20.02.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je bilo i najavljeno, to se i obistinilo. Crvena zvezda je produžila ugovor sa Markom Gobeljićem.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

On je stavio paraf na novi troipogodišnji ugovor, pa će na Marakani ostati do 2022. godine.

Pre njega saradnju sa Zvezdom produžili su Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Pavkov i Branko Jovičić, a uskoro se očekuje da isto uradi i Milan Borjan.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela nije krio zadovoljstvo zbog produžetka saradnje sa jednim od najvažnijih fudbalera.

- Veoma mi je drago da je Gobeljić produžio ugovor. On je prvi igrač koga sam predstavio kao sportski direktor Crvene zvezde. Za ovih godinu dana pokazao je da je pouzdan i da na njega uvek možemo da računamo, a u mnogim mečevima bio je i naš ključni igrač. Mislim da će do 2022. godine nastaviti sa dobrim partijama kao i do sada i da će učiniti da naša ekipa bude još bolja. Uvek pruža maksimum na terenu, i od početka se odlično uklopio. Veoma je važan njegov vedar duh i pozitivna atmosfera, jer je zbog velikoj broja mečeva važno da u svlačionici postoji dobra atmosfera i da zbog toga igrači uvek daju maksimum u dresu Zvezde, rekao je Mrkela.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Marko Gobeljić

Gobeljiću su prijale ovakve reči od strane sportskog direktora.

- Velika je čast kad legenda kluba poput Mitra Mrkele kaže nešto ovako o vama. To mi predstavlja samo dodatni motiv da još bolje i jače radim. Presrećan sam zbog produžetka ugovora, zahvalio bih se upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor, koji sam prihvatio bez razmišljanja. Sada idemo ka glavnom cilju, a to je dupla kruna, zaključio je Gobeljić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading