VELIKI UDARAC ZA PARTIZAN: Prvotimac mora na operaciju, propušta derbi!

Autor:

Sport

20.02.2019

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok udarac iz „zasede“! Dok su u Partizanu gledali kako da oporave povređene igrače za naredne utakmice, doživeli su veliki šok: Svetozar Marković je povredio koleno i moraće na dužu pauzu!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Mladi fudbaler se povredio na prolećnoj premijeri protiv Bačke, stradalo mu je koleno i najverovatnije će morati i na operaciju meniskusa, prenosi "Telegraf".

Marković ni utakmicu sa Bačkom nije završio do kraja, zamenjen je zbog povrede u 84. minutu, kada je umesto njega u igru ušao Zlatan Šehović.

Štoper crno-belih je koleno povredio sam, nije bio u duelu sa protivničkim  igračem u Bačkoj Palanci. Izdržao je 15-ak minuta na terenu i onda zatražio zamenu. U naredna dva dana Marković nije trenirao, bio je na ispitivanjima, koja su ukazala da mu je stradao meniskus i da će, kako stvari stoje, morati na hiruršku intervenciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading