Superliga dobija nazivnog sponzora!

Autor:

Sport

19.02.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko sezona unazad fudbalski šampionat u Srbiji nosi naziv Super liga, pošto Zajednica nije uspela da pronađe naslovnog sponzora. Pronalaženje naslovnog sponzora nije jednostavno, ali ipak ne bi trebalo da predstavlja nemoguću misiju ako se tom zadatku pristupi ozbiljno.

RepublikaFoto: Starsport
Večiti derbi

Nakon današnje sednice Skupštine Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije pojavila se nada da bi elitno fudbalsko takmičenje konačno moglo da dobije naslovnog sponzora.

- U cilju uspostavljanja saradnje sa naslovnim sponzorom Super lige Srbije klubovima je prezentovan i utvrđeni marketing prostor lige koji će biti korišćen na stadionima za potrebe naslovnog sponzora Super lige - navodi se na sajtu Super lige Srbije.


Na ovaj način napravljen je krupan korak u fazi "pripremanja terena" za potpisivanje ugovora sa naslovnim sponzorom domaćeg fudbalskog šampionata, a videćemo još koliko će biti potrebno vremena da se pronađe ozbiljan partner.
RepublikaFoto: Starsport
Večiti derbi

Super liga je u sezonama 2006/07 i 2007/08 nosila naziv Meridijan Superliga, a nakon toga je sedam sledećih sezona igrana pod nazivom Jelen Superliga shodno ugovoru koji je FSS potpisao sa Apatinskom pivarom.


Tekuća sezona četvrta je za redom u kojoj najjače fudbalsko takmičenje nema naslovnog sponzora, a videćemo da li će do početka sezone 2019/20 biti pronađen novi partner.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading