Đokoviću stigla čestitka iz komšiluka: Kad Hrvati čestitaju Srbinu mora da bude "peckanja"!

Autor:

Sport

19.02.2019

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je osvojio svog četvrtog Laureusa za najboljeg sportistu godine na svetu. Među brojnim čestitkama koje su stigle srpskog igraču izdvojila se i ona koju mu je uputio Fudbalski savez Hrvatske, s obzirom na to da je poznato da je Đoković na Mundijalu u Rusiji navijao za "vatrene".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser na svetu

Najbolji teniser planete je na svečanosti u Monte Karlu pobedio rivale iz drugih sportova i zasluženo osvojio prestižno priznanje koje se još naziva i "sportski Oskar".

Iako bi naš glas išao Luki Modriću, čestitamo zasluženom dobitniku nagrade Laureus, Novaku Đokoviću, koga reprezentativci Hrvatske mnogo cene - napisano je na Tviteru FK Hrvatske uz sliku Đokovića sa hrvatskim reprezentativcima.

Inače, Luka Modrić je bio jedan od konkurenata Đokoviću za ovo priznanje, ali ni njemu nije pošlo za rukom da postane prvi fudbaler koji je osvojio Laureus, koji je ustanovljen 2000. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading