Šta kaže Mrkela o odlasku Pavkova u Kinu?

Autor:

Sport

19.02.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih nekoliko dana u ovdašnjim medijima pojavile su se spekulacije da bi napadač Crvene zvezde Milan Pavkov mogao da se preseli u Kinu do kraja februara, do kada traje zimski prelazni rok u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Pominjale su se i sume od oko tri, ili četiri miliona evra, ali se do sada po tom pitanju ništa konkretno nije dogodilo.

S obzirom da je Boaći odlično startovao na početku drugog dela sezone, kao i da se očekuje veća šansa za mladog Dejana Joveljića do kraja sezone, možda i ne treba da iznenadi ukoliko Pavkov uskoro napusti Zvezdu.

Ali, da li u ovom trenutku zaista ima primamljivih ponuda za ovog fudbalera?

Odgovor je u izjavi za ''Telegraf'' dao sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

- Nemam komentar na to pisanje, postoji određeno interesovanje, ali dalje o tome ne mogu ništa da kažem. Dva meseca pričamo o prelaznom roku, ako bude neke ponude koja ne može da se odbije, možemo da pričamo o nekom transferu, ali nismo u situaciji da moramo da prodajemo igrače po svaku cenu - istakao je Mrkela.

Dakle, Zvezda neće žuriti, a na Kinezima je da značajnije ''odreše kesu''...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading