Privući Beograđane na "Marakanu": Razlog jednostavan

Autor:

Sport

19.02.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović, zadovoljan je posetom na prolećnoj premijeri sa Vojvodinom i najavio da će klub u narednom periodu pokušati da animira Beograđane.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Svetozar Mijailović

- Kažu mi sa blagajne da odavno nije bilo ovoliko prodatih ulaznica za utakmicu u Super ligi, a da nije u pitanju večiti derbi. Cene ulaznica su, zaista, simbolične. Lepo je, ipak, kad se zabeleži pozitiva u konačnom bilansu. Jaka poseta nam je bitna, pre svega, iz razloga što se klub voli u svim krajevima države i šire, kao i što ima ogroman potencijal. Potvrda je i našeg rada, nastojanja da imamo što jači tim - rekao je Mijailović za Sportski žurnal.

Navijači iz unutrašnjosti Srbije ili iz Republike Srpske često ne mogu da usklade obaveze sa utakmicama crveno-belih, pa će akcenat u narednom periodu biti na Beograđanima.

- Finansijski efekat ne može da se zanemari, to su pokazala i istraživanja. Zahvalni smo svakome ko izdvaja novac i vreme da bi imao zadovoljstvo gledanja svog kluba uživo. Akcenat nam je sada da privučemo na stadion što više Beograđana, jer nemaju trošak putovanja, a i lakše im se da usklade termin utakmice sa radnim obavezama - zaključio je Mijailović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading