Mesi je genije!

Autor:

Sport

18.02.2019

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo smatra da je Lionel Mesi jedinstven fudbaler.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Napadač Barselone dominira ove sezone i najzaslužniji je što su Katalonci obezbedili mesto u nokaut fazi Lige šampiona, ali su i lideri prvenstva Španije.

- Mesi nije fudbaler. On je genije, jedinstveni genije u svetskom fudbalu. Nije postao svetski prvak jer je nemoguće jedan čovek da osvoji Mundijal- rekao je Kapelo.

Argentinac je za prvi tim Barselone debitovao 2003. godine i u proteklih 16 sezona osvojio je sve što može da se osvoji na klupskom nivou. Tridesetjednogodišnji Mesi sa državnim timom ima zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008.

Kapelo je prokomentarisao i značaj dolaska Kristijana Ronalda u Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fabio Kapelo

- Angažovanje Kristijana je poslužilo da probudi ostale igrače i pomoglo je mnogima da poboljšaju igru. To je veoma važno za Juventus jer je takav igrač uvek primer za tim. Očigledno je da on želi da osvoji Ligu šampiona sa Juventusom- rekao je legendarni Italijan.

Najbolji igrač katalonskog tima je ove sezone odigrao 22 utakmice u La Ligi i postigao je isto toliko golova, uz 12 asistencija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading