Ko je ovde lud? Igrali sa 7 igrača, jedan glumio trenera, primili 20 komada, pa izbačeni iz lige!

Autor:

Sport

18.02.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pro Pjaćence u nedelju su u meču Treće lige Italije poraženi od Kunea rezultatom 20:0, a dan kasnije izbačeni su iz takmičenja.

RepublikaFoto: instagram.com/laliga
Foto: Ilustracija

Menadžment Serije C odlučio je da klub zbog velikih dugovanja bude izbačen iz lige, a prethodno se tokom dana pojavila informacija da će Pro Pjaćenca biti kažnjena oduzimanjen 8 bodova i novčano 35,5 hiljada evra.

Pro Pjaćenca je na meč sa Kuneuom došla sa sedmoricom igrača. Po pravilima igre dovoljno da se utakmica odigra. Dodatna je priča da je Pro Pjaćenca izašla sa sedam igrača između 16 i 19 godina, da je najstariji na terenu imao nepunih 19 godina i da je istovremeno obavljao i ulogu trenera.

Prethodna tri meča Pro Pjaćenca nije ni odigrala zbog štrajka igrača, a u nedelju su se na ovakav potez odlučio kako bi izbegao još veću kaznu od one kaja ga je već dočekala. 

Meč je kasnio 45 minuta jer jedan od sedmorice igrača nije imao dokumenta, ali su domaći pristali da sačekaju kako bi pomogli rivalu da izbegne kaznu zbog još jednog neodigranog duela.

Pro Pjaćenca je u petoj sezoni u profesionalnom fudbalu bila na poslednjem mestu na tabeli sa pet pobeda, remijem i 13 poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading