PRED LIVERPUL - Kovač očekuje mnogo golova!

Autor:

Sport

18.02.2019

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liveprul i Bajern oči u oči i to u Ligi šampiona. Trener tima iz Minhena Niko Kovač očekuje dobar meč na "Enfildu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Niko Kovač

Trener Bajerna prvo je morao da odgovori na pitanje o povredama.

- Frank ništa nije spavao, iscrpljen je, ali stiže večeras. Što se tiče Boatenga. Moramo da sačekamo, njegov stomačni grip je teže prirode. Kingsli Koman se oporavlja, imao je dve velike povrede prošle godine i s razlogom se uplašio. Mora da bude poptuno bez bola da bi mogao da igra. Optimista sam, mislim da će moći na teren - rekao je Kovač. 

Što se tiče utakmice sa "crvenima" trener Bajerna kaže:

- Imam svoju ideju kako treba da igramo sutra i defanzivno i ofanzivno. Sa Havi Martinezom ili bez njega ne znam, još ništa nisam odlučio. Postoje argumenti i za i protiv, moram najpre sve dobro da izvagam. Želim da imamo veći posed i stvaramo šanse, ali kada Liverpul ima loptu i bude napadao svi moramo da se branimo.

O kvalitetima Crvenih Kovač ne želi da troši reči.

- Liverpulovo preuzimanje je perfektno. Takođe i prelazak iz odbrane u napad. Moramo da nađemo rešenja za to. Ne mogu da zamislim da sutra uveče bude 0:0 - zaključio je Kovač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading