TOŠIĆ: Pobedom u derbiju hvatamo priključak

Autor:

Sport

18.02.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najiskusniji fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio je da je trijumf u večitom derbiju prava prilika da se njegov tim približi Crvenoj zvezdi na tabeli Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Zoran Tošić

Tošić ističe da ga raduje pobeda na gostovanju Bačkoj (3:0) i da donosi dozu samopouzdanja pred duel na "Marakani", ali i meč pre toga sa Proleterom u Humskoj.

- Moramo da nastavimo da ređamo pobede, pogotovo što je derbi blizu i da bismo u što boljem raspoloženju dočekali tu utakmicu. Želimo da se približimo rivalu i nema bolje šanse od derbija. To nam je šansa da se uključimo u trku - rekao je Tošić za klupski sajt.

Nekadašnji srpski reprezentativac priznaje da crno-belima nedostaju pobede u nizu.

- Drago mi je što smo u Bačkoj odigrali utakmicu bas onako kako smo želeli. Fali nam kontinuitet da zaređamo pobede i da vratimo poštovanje prema Partizanu, da se protivnici ponovo plaše kada igraju protiv nas.

On je dodao da je početak prolećnog dela sezone otvoren na pravi način.


- Bitno je bilo da započnemo drugi deo sezone pobedom. Otvorili smo je na vreme i olakšali sami sebi da imamo mirniju utakmicu. Bez primljenog gola, tri postignuta, lep početak - poručio je bivši vezista Mančester junajteda, Kelna i moskovskog CSKA.

Tošić, asistent kod prvog gola Nemanji Nikoliću, naglašava da i dalje nije na svom najboljem nivou.

- Asistirao sam slučajno, ali bitno je da smo postigli pogodak. Posle dužeg vremena sam počeo utakmicu, to mi je najbitnije od svega. Još sam daleko od pravog ritma i znam da mogu mnogo bolje. Osećam se dosta dobro, siguran sam da će forma da se podiže iz utakmice u utakmicu. Mogu da pomognem ekipi i bićemo još bolji - zaključio je Tošić.

Partizan i dalje ima 15 bodova manje od lidera Crvene zvezde, kao i šest manje od niškog Radničkog, ali će se pred plej-of podeliti bodovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading