KARDIFOV VAPAJ: Pomozite nam da otplatimo Salu!

Autor:

Sport

17.02.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Kardifa kontaktirali su ostale premijerligaške klubove s namerom da saznaju imaju li mogućnost da izbegnu plaćanje 17.000.000 evra teškog obeštećenja koje Nant zahteva za pokojnog napadača Emiljana Salu

Emilijano Sala

Pisma su prethodnih dana poslata na adrese ostalih klubova, a sastavili su ih advokati koje je velški klub anagažovao uoči početka pravne borbe sa francuskim klubom, a u pismima su tražili od ostlaih klubova da ih "upoznaju sa Salinim igračkim kvalitetima".

Slamka za koju se Velšani hvataju je podatak da je Kardif "pokušao da angažuje Salu", zbog čega veruju da ne moraju da isplate Kanarincima puno obeštećenje.

Odluka Velšana da se obrate ostalim klubovima motivisana je i pod otkrićem da je posrednik u transferu Vili Mekeju mejlu lagao da ima još nekoliko ponuda za Argentinca čime je obmanuo čelnike premijerligaša. Kardfi namerava da otkrije da li je postojalo interesovanje od strane Kristal Palasa, Fulama, Barnlija i Vilvsa, koji su navodno bili zainteresovani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading