Ne može bez 3. Srbina: Jović grejao klupu do 82. minuta, Ajntraht remizirao!

Autor:

Sport

17.02.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta odigrali su 1:1 u duelu sa Borusijom Menhengladbah.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Ajntrahta

Ovo je već četvrti uzastopni remi Ajntrahta u Bundesligi, ostao je na šestom mestu na tabeli, a Menhengladbah je i dalje na trećoj poziciji.

Prvo poluvreme pripalo je domaćem timu. Igrao se poslednji minut prvog dela igre, De Guzman je pokušao sa nekih 18 metara, loptu je zaustavio Da Kosta na liniji peterca i poslao u mrežu za 1:0.

Tokom drugog poluvremena, gosti su preuzeli inicijativu, pokušavajući da stignu do izjednačenja. Menhengladbah je u 82. minutu uspeo da poravna na 1:1. Štrobl je uposlio Zakariju, a ovaj sa ivice kaznenog prostora poslao loptu u mrežu  za 1:1.

Tek tada trener Ajntrahta Adi Hiter odlučuje da pošalje na teren Jovića umesto Rebića, ali nije bilo dovoljno vremena da najbolji strelac Bundeslige učini nešto više. Ostalo je 1:1, a osim Jovića  u ekipi Ajntrahta su nastupili i Mijat Gaćinović i Filip Kostić, ali od prvog minuta igre.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading