ŠOK: Šabanov unuk strašnu vest o smrti svog dede saznao na potresan način!

Autor:

Sport

17.02.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a njegov unuk, bivši fudbaler Crvene zvezd, Luka Adžić je ovu vest dočekao u Belgiji gde je trenutno zbog poslovnih obaveza.

RepublikaFoto: Starsport
Tekst potpisa

Do do ovog stravičnog događaja je došlo kada se automobil marke "mazda" zakucao sa automobilom u kojem se nalazio pevač zajedno sa svojm kumom.

Njegova porodica se odmah uputila ka aerodromu kako bi preuzeli njegovo beživotno telo, a njegovom unuku Luku Adžiću saopšteno je na veoma potresan način.

Skrhan bolom i ovom iznenadnom smrću, mladi fudbaler je odmah spakovao svoje kofere i krenuo u Srbiju, gde će se poslednji put pozdraviti sa svojim dedom za koga je bio mnogo vezan i koji mu je mnogo značio.

Luka je inače poznat kao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je potpisivanjem četvorogodišnjeg ugovora otputovao u Belgiju kako bi uspešno izgradio svoju karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading