Kad debitant doživi BURU EMOCIJA!

Autor:

Sport

17.02.2019

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od četvorice igrača koji su debitovali za Crvenu zvezdu protiv Vojvodine (4:0), Milan Gajić, oduševljen je podrškom navijača, a posle meča je istakao da je imao pozitivnu tremu.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Gajić

– Imao sam pozitivnu tremu, dobro poznajem saigrače i bilo je lako uklopiti se. Posebnu buru emocija osetio sam prilikom izlaska na teren. Podrška sa tribina bila je fenomenalna. Ne sumnjam da će biti tako tokom cele polusezone. Zaslužujemo podršku, očekujem da nam navijači i u Surdulici budu vetar u leđa. Osećaj igrati uz njihovu podršku je fenomenalan - rekao je Gajić.

Gajić je, iako desni bek, igrao po levoj strani, ali mu to nije bio problem s obzirom da je na toj poziciji već igrao u Bordou.

- Poslednjih nekoliko utakmica u Francuskoj sam igrao uz levu aut liniju pa mi nije bilo teško da se prilagodim. Ima sve svoje prednosti i mane, ali sam se osećao odlično, još da podignem fizičku spremu i sve će biti idealno - dodao je defanzivac Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading