LUDILO U CRNOJ GORI: Prvoligaš promenio tri trenera za 10 dana!

Autor:

Sport

17.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri trenera za deset dana! Crnogorski prvoligaš Mornar iz Bara pomera granice, pošto je usred zimske pauze, bez ijedne odigrane utakmice, "uspeo" da promeni tri šefa stručnog štaba.

RepublikaFoto: Starsport
Cnogorski navijači

Veći deo jesenje deo sezone i početak priprema vodio je Goran Milojević, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Partizana. Pod njegovom komandom Barani se nisu proslavili, završili su prvi deo prvenstva sa samo devet bodova.

Milojević je 6. februara pokupio kofere i podneo ostavku uz komentar:

"Ne znam ni ja šta više da ovde radim".

Barani nisu imali trenera šest dana, dok 12. februara nisu promovisali Derviša Hadžiosmanovića. On je preuzeo komande ekipe, najavio žestoku borbu za opstanak, da će dati sve od sebe... Samo tri dana kasnije zahvalio se upravi i otišao u Dečić!

Reprezentacija Crne Gore

Čelnici Mornara imali su spremno još jedno rešenje, pa je u subotu pre podne za novog trenera promovisan Igor Raičević, koji je do sada predvodio Crvenu stijenu, Ibar, Cetinje, Čelik...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading