(FOTO) Srušio Premijerligaša pa uradio nešto potpuno ludo!

Autor:

Sport

16.02.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Vimbldona Skot Vegstaf ispunio je obećanje dato posle iznenađujućeg trijumfa svog tima u četvrtom kolu FA kupa i pred susret sa Milvolom ofarbao bradu u plavo-belo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Vest Hem

Vimbldon je slavio protiv Vest Hema 4:2, a tada je Vegstaf najavio da će ofarbati bradu, a najavio je da će isto morati da urade i njegovi saigrači u slučaju da izbace Milvol.

- Nadam se da neće padati kiša, u suprotnom će se boja sprati. Nadam se da ću svakako moći da je sperem posle utakmice ili ću morati da je obrijem, a niko ne želi to - rekao je Vegstaf.


Vegstaf je bio strelac dva gola u trijumfu nad 'Čekićarima' za istorijski plasman Vimbldona u peto kolo FA kupa. Nažalost, on je susret sa Milvolom započeo na klupi, a svi su se nadali da će dobiti priliku kako vreme bude odmicalo, pošto je slično bilo i u duelu sa Vest Hemom.

- Ljudi su počeli da me prepoznaju na ulici više nego ranije. Zaustavljali su me i pitali kada ću ofarbati bradu - otkrio je fudbaler Vimbldona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading