SLAVLJE CRNO-BELIH: Partizanova laka trojka protiv Bačke, "grobari" opet PROTIV UPRAVE

Autor:

Sport

16.02.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu prolećnog dela sezone bili bolji od ekipe Bačke u gostima - 3:0 (1:0), tim iz Humske odigrao je solidan meč.

RepublikaFoto: Starsport

Kakav je bio prvi deo sezone, navijači Partizana mogu da budu zadovoljni. Uprava je ponovo bila na meti na meču sa Bačkom, tako da je jasno da će i ovog proleća obe frakcije tražiti smenu u vrhu kluba.

Crno-beli su već u osmom minutu poveli. Oporavljeni Zoran Tošić je šutirao, lopta je došla do Nikolića, a napadaču nije bilo teško da pogodi mrežu. Promašivao je Rikardo, a uspeo je napadač da zatrese mrežu domaćih, ali je sudija Mažić procenio da je Nikolić, asistent bio u ofsajd poziciji.

RepublikaFoto: Starsport

U nastavku Bačka se probudila, u nekoliko navrata Stojković je dobro intervenisao, a pitanje pobednika rešio je Rikardo golom u 56. minutu. Desni bek Nemanja Miletić je odlično centrirao, a Rikardo je odlično glavom pogodio mrežu Bačke.

Do kraja je Partizan rutinski odradio posao. U 80. minutu Nikolić je progirao Zakarića, ofanzivni vezista je dobro šutirao za 3:0.

Dobra vest za trenera Zorana Mirkovića je i podatak da Zoran Tošić igra dobro i da bi mogao da bude glavna snaga tima iz Humske.

 

Tabela:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading